Een kijkje achter de schermen

Wie staan er achter de draaitafel?

Events met een eigen karakter

Compleet met Japanse gastinstructeurs 

Kazumasa Yokoyama Kancho

Kancho is een inspiratie op zich, onze mentor en leider van Kenshinkaikan Nederland. Hij verzorgt de Karate Masters Courses. Hij geeft je inzichten die je kennis vergroten.

Kuniaki Sakagami sensei

Hij is simpelweg "The Boss" en verzorgt de Wado Masters Courses. Sakagami sensei leert je die dingen, die het verschil maken tussen je Wado nu en straks. Tijdens zijn seminar.

Peter May sensei

May sensei is een haarscherp Wado voorbeeld verzorgt ook de Wado Masters Courses. Hij is duidelijk, zodat jij weet waar je aan moet werken.

Onze gastinstructeurs zijn tevens adviseurs van het bestuur van Wadokai Nederland.  

Tot slot nog over ons :)

AJ van Dijk

President & Chief Instructor 

 

Wadokai Nederland ontwikkelt zich met AJ sensei als drijvende kracht. 

A.J. van Dijk, geboren op 11 juni 1984 te Gorinchem, startte september 1998 met Karate. Na 7 jaar training en studie startte hij in 2005 zijn eigen Dojo op verzoek en onder supervisie van N. Ishikawa Sensei.

Onder begeleiding van Ishikawa, Nukina, Sakagami, May en Yokoyama sensei, ontwikkelde hij zich verder tot het zowel bestuurlijk als technisch hoofd van Wadokai Nederland en bekleedt hij sinds 2012 de positie van General Secretary bij FEW Federation European Wadokai. In 2014 werd hij gevraagd om de functie van Chief Instructor en Technical Advisor van Wadokai België op zich te nemen. AJ Sensei is verder regelmatig in het buitenland te vinden om lessen te volgen dan wel te verzorgen.

Naast zijn activiteiten binnen Karate is AJ Sensei tweevoudig gediplomeerd docent. Hij is in het bezit van een PABO diploma (basisonderwijs) en een Tweedegraads diploma (middelbaar onderwijs) en werkt momenteel full-time in het VMBO.

AJ Sensei heeft inmiddels de nodige boeken geschreven op zowel Karate als Onderwijskundig gebied, heeft DVDs uitbracht en is op dit moment bezig met verschillende nieuwe projecten. Zijn professionele onderwijskundige achtergrond in combinatie met zijn training en studie onder Japans toezicht, hebben hem gevormd tot de persoon die hij nu is.

Roeland Cuppers

Vice-President & Assistant Chief Instructor 

Maak een afspraak

Wij proberen een afspraak meestal aansluitend aan een Wado Course te plannen. Dan kun je meetrainen en daarna in gesprek.

Natuurlijk bestaan er andere mogelijkheden, we maken graag in overleg een afspraak.

Vul je gegevens in, dan nemen wij contact met je op!