Wil jij je goed voorbereiden op je examen?

Volg een traject Examentrainingen!

Voorafgaand aan elk examen verzorgt Wadokai Nederland gezamenlijke examentrainingen. De eerste trainingen wordt de stof aangeboden. Vervolgens zetten we de puntjes op de i en tenslotte wordt er gewerkt aan examenperformance zodat jij klaar bent voor het examen. Examens vinden veelal plaats in juni/juli en januari. Kijk voor details van alle trainingen en mogelijke wijzigingen daarvan in onze agenda.

Voordelen van examentraining

Door deel te nemen aan de examentrainingen krijg je:

  • Meer kennis van de examenstof
  • Meer contactmomenten met examinatoren
  • Een extra punt in je paspoort

Ben je op zoek naar de exameneisen?

Wij verwijzen je graag door naar de juist pagina:

Meer kennis van examenstof


Vanzelfsprekend is het verstandig om mee te doen aan de examentrainingen, zodat je je onder het toeziend oog van de examinatoren de stof eigen kunt maken. Verschillende leraren hebben verschillende meningen over bepaalde technieken en daarnaast worden ze ook nogal eens anders uitgevoerd of ligt de nadruk op een ander dan door ons gewenst element. Waar je dan ook examen doet, het is altijd van belang om te demonstreren wat de examinatoren willen zien.

Meer contact met examinatoren


Verder is het goed om zoveel mogelijk contactmomenten te creëren met de examinatoren, zodat zij een compleet beeld krijgen van jou kennis en kunde. Om in aanmerking te komen voor deelname aan een examen bijvoorbeeld, zijn voldoende punten nodig die je kunt halen tijdens de verschillende courses. Hier word je gemonitoord en gestuurd gedurende een langere periode met verschillende contactmomenten. Examinatoren zijn daardoor beter in staat om te beoordelen of je kwalitatief goed genoeg bent om te slagen voor een examen. 

Een extra punt in je paspoort


Door bij examentrainingen aanwezig te zijn, verhoogt je frequentie van training onder de examinatoren en zien zij ook in hoeverre je het curriculum kent en kunt. Voor examentrainingen op zich krijg je geen punten, toch willen wij inzet en aanwezigheid belonen. Dit gebeurt enerzijds door de mogelijke positieve invloed op de uitslag van je examen en anderzijds door een extra punt aan je toe te kennen als je aan alle examentrainingen in een periode hebt deelgenomen. 

Inschrijven voor het examen

Denk je erover om examen te gaan doen? Je kunt je opgeven voor een Kyu of Dan examen bij Wadokai Nederland. Mocht je overigens examen willen doen voor JKF-Wadokai of FEW, dan verzoeken wij je om persoonlijk contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

Wil je je opgeven voor een Kyu of Dan examen van Wadokai Nederland?

 

Ja, ik wil me graag opgeven voor een KarateKids examen bij WKNL

Ja, ik wil me graag opgeven voor een Kyu examen bij WKNL

Ja, ik wil me graag opgeven voor een Dan examen bij WKNL